TeKnocat s'ha consolidat al llarg de molts anys d'experiència com una empresa líder dins del sector de la climatització, tant en manteniment com en reparació i instal · lació, efectuem treballs d'una gran qualitat i singularitat, sempre investigant i estudiant noves tècniques que puguin aportar major eficàcia i rendibilitat als nostres clients.

TeKnocat realitzem projectes de manteniment i reparació d'aire condicionat, climatització i fred industrial i particular, aparells de producció d'aigua calenta sanitària, calefacció, climatització i tractaments de aigua de totes les marques.

El nostre propòsit és oferir un servei per a la reparació i el manteniment just, que s'adapti a les necessitats dels nostres clients, sense perdre l'eficàcia i el bon servei, sempre oferim la nostra experiència i assessorament professional a l'hora d'escollir els productes , marques i models que més s'ajusten a la necessitat, gust i economia de cada client que cada dia són més els que dipositen la seva confiança en els nostres coneixements. Sempre elaborem el certificat de revisió obligatòria anual per als nostres clients abonats, tal com exigeixen els decrets de la Generalitat de Catalunya per a tot tipus de combustibles.

Tot això s'ha aconseguit gràcies a un gran esforç ia una àmplia experiència de més de 25 anys en el sector de la climatització treballant durant tots aquests anys amb totes les marques del mercat.


Aire Condicionat Cloradors Acumuladors desnitrificadors refrigeradores Cloradors Escalfadors de gas Biomassa Energia solar Sistemes de calefacció Termos elèctrics Osmosi Descalcificadors Pellets Bomba de calor Aerotermia Splits Calderes Tractaments d'aigua Termos elèctrics Descalcificadors Geotèrmia Escalfadors Calefacció Estufes de pellet Aire Condicionat Energia